Jdi na obsah Jdi na menu
 


Postavy

 

Postavy ze seriálu

 

Ash Ketchum

 

Ash Ketchum - hlavní hrdina z Pokémonů, v Česku se vyslovuje [eš kečm]. 

Ashovým hlavním cílem v životě vždy bylo a rovněž je, jak již je i uvedeno v úplně prvním díle seriálu, dle jeho přání se stát tak největším světovým mistrem Pokémonů. Začal tak svou první cestu „trenéra Pokémonů“ ve věku zhruba deseti let, kdy byl ještě malý, tvrdohlavý, nafoukaný i nezkušený, s vlastním úsilím a snahou začít tak zcela nový „pokémonní dobrodružství“ ve svým osobním životě. 

 

 

Brock Boulder

 

Brock Boulder je Trenérem Pokémonského Stadionu v Cínovém městě. Jeho snem je stát se nejlepším chovatelem Pokémonů a jeho dalším snem zbalit nějaké překrásné děvče. Odkdy se setkal s Ashem a Misty, tak se rozhodl, že půjde s nimi. Brock, Ash a Misty se staly nerozlučitelnou partou.

 

 

Misty Waterflower

 

Když Misty jede na svém kole a omylem jí srazí Ash, rozhodne se kněmu přidat z důvodu, že bude chtít po něm nové kolo, které jí nechtěně rozbil. Někdy Misty se svojí prudkou povahou pusobí příliš arogantně, ale i přesto je to milá holka. Když dojde na souboje, vždy si povolá na pomoc vodní pokémony, se kterími dobře spolupracuje. Skoro pokaždé, když vidí Brocka jak se snaží udělat dojem na každou ženu, je to právě ona, co ho vždy zachraňuje před zklamáním, a proto ho vždy odtáhne pryč.